Om oss

Taigaen AS

Taigaen AS startet med aktiviteter tidlig på 90-tallet, og utviklingen frem til i dag har vært stor. I 2011 startet vi med import av Happy Cocooning peisbord, og i dag har vi flere forhandlere rundt i Norge som selger de fantastiske produktene fra Happy Cocooning.

Hos Taigaen finner du i tillegg til peisbord hagemøbler og innemøbler av vårt eget varemerke. Vi importerer møblene direkte fra leverandør uten fordyrende mellomledd. Dette betyr at du som kunde får rimelige kvalitetsmøbler som du kan ha glede av i mange år. Sortimentet vårt består av møbler til inne- og utendørsbruk, samt peisbord, interiør og smykker. Utvalget er stort i vår butikk på Løten. I nettbutikken vår vil du i all hovedsak finne våre møbler, samt peisbord. Våre produkter er lagervare i sesongen. Dette gir rask levering, enten om du velger å hente varene selv i vår butikk eller får de levert hjem. Lageret vårt ligger på samme område - så ta gjerne med deg henger, så kan du prøvesitte og hente varene samme dag.   

Navnet vårt Taigaen kommer fra skogsbeltet «Taigaen» som begynner her på Ånestad og strekker seg helt til Vladivostok i Sibir. Oppstarten til bedriften startet med arrangementer av torgdager i 1991, for deretter videreutvikle seg til salg av håndverksprodukter, juletrær, blomster og fyrverkeri i sesongen. Det ble en rask utvikling, hvor nye lokaler ble bygget og kunne vise frem det brede sortimentet av varer som Taigaen i dag har i sitt sortiment. 

Vårt mål er å kunne gi deg som kunde en god handleopplevelse, enten om du besøker oss i vår butikk eller nettbutikk. Vi arbeider hele tiden med å yte vårt beste for å kunne gi deg det du forventer av oss. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål vi kan bistå med eller ønsker en uforpliktende prat om våre produkter.  

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL!

"For ved Ånestadkrysset i Løten begynner Taigaen (Visste du det?). Det euro-asiatiske barskogsbeltet, jordklodens grønne skjerf rundt halsen. Som ikke ender før i Stillehavets bølger, ved Vladivostok"

                   Tanker ved Ånestadkrysset av Rolf Jacobsen


Relaterte produkter:


Cocoon peisbord leveres med vedkubber, lavastein, overtrekk og gass-slange uten regulator. Innsettbar har lokk og ikke overtrekk. Alle modellene har CE KIWA Gastec sertifisering